Mijn VVH&P

Kmo dringt aantal wanbetalers en afschrijvingen fors terug

Gepubliceerd op 14-11-2016 door Nick Verheyden

Ik sprak een tijdje geleden een bedrijf actief in de sector van de online communicatie. Het werd al geruime tijd geplaagd door wanbetalers. Dat kwam vooral omdat het bij de benadering van potentiële klanten geen aandacht schonk aan hun financiële gezondheid. Het was dus steeds een beetje blind zakendoen. Met de implementatie van een beslismodel kon ik het bedrijf helpen om de problemen te counteren. Als bescheiden speler in de wereld van de online communicatie heeft de onderneming dertien werknemers in dienst. De financieel directeur overzag de situatie en kreeg zo in de gaten dat een toenemend aantal wanbetalers de financiële gezondheid van het bedrijf ondermijnde.

 

V V H & P BV
Certified Tax accountants
BE0684.498.118

T: + 32 3 444 07 30
M: info@v-vhp.be

Vestigingen
Frans van Dunlaan 25
2610 Antwerpen (Wilrijk)

Starrenhoflaan 44/20
2950 Kapellen

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.