Mijn VVH&P

Advies
& begeleiding

Van opstart tot doorgroei

VVH&P begeleidt grote en kleine bedrijven van A tot Z. Dat kan gaan van het oprichten of omvormen van uw vennootschap tot het opzetten van administratieve processen.

Wij willen meer zijn dan een loutere administratieve uitbesteding! Wij zijn uw partner. VVH&P waakt over de financiële gezondheid van uw bedrijf, bekijkt de mogelijkheid tot groei en laat u weten wanneer u moet bijsturen.

Samenwerking op basis van vertrouwen

Het analyseren van de actuele cijferinformatie met onze professionele ervaring geeft ons de mogelijkheid om het management te coachen en te voeden. Op die manier werken we samen om de juiste beslissingen te nemen.

Een samenwerking komt er op basis van vertrouwen. U kent uw eigen vennootschap natuurlijk het beste. Wij hebben de expertise op onze domeinen. Door onze krachten te bundelen komen we tot de beste resultaten.

Pro-actief

VVH&P werkt dan misschien graag achter de achter de schermen, dat wil niet zeggen dat wij zitten te wachten tot u plots nood heeft aan juridisch advies of een financieel adviseur. Wij anticiperen op de steeds veranderende regelgeving en werken proactief aan oplossingen nog voor ze in mogelijke problemen ontaarden.

V V H & P
Frans Van Dunlaan 25
2610 Antwerpen (Wilrijk)
BE0684.498.118

T: + 32 3 444 07 30
F: + 32 3 444 07 39
E: info@v-vhp.be

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.