Mijn VVH&P

Proactief
& anticiperend

Wij houden u in de gaten

VVH&P staat niet enkel paraat wanneer u ons nodig hebt. Ook wanneer u niet meteen aan ons denkt, denken wij wel aan u en uw bedrijf.

Een oog op uw cijfers

Ons vooruitdenken gebeurt op twee niveaus: enerzijds houden wij een oog op uw cijfers, documenten en boekhouding en adviseren u op voorhand voor wat komen zal. Dat gaat over voor de hand liggende zaken als btw-aangiftes, belastingaangiftes, balansen en jaarrekeningen, maar evengoed over specifieke zaken waar specifiek uw bedrijf mee te maken krijgt.

Een oog op de markt

Anderzijds houden wij de markt voor u in de gaten en zullen wij u proactief benaderen wanneer wettelijke zaken worden aangepast.

Voorkomen in plaats van genezen

Wij houden ervan om zaken te voorkomen in plaats van ze te genezen. Hier willen wij graag het verschil maken. VVH&P wil niet het zoveelste boekhoudkantoor zijn, maar uw partner in zake financiën en fiscaliteit.

VVH&P zet daarom ook sterk in op haar medewerkers. Opleidingen en trainingen maken onze mensen stuk voor stuk specialisten met de juiste, actuele kennis. Wij nemen graag deze opleidingskosten voor onze rekening. Als actief lid van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen, voorziet VVH&P tevens het volledige inschrijvingsgeld voor de medewerkers.

V V H & P
Frans Van Dunlaan 25
2610 Antwerpen (Wilrijk)
BE0684.498.118

T: + 32 3 444 07 30
F: + 32 3 444 07 39
E: info@v-vhp.be

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.