Mijn VVH&P

Boekhouding
& accountancy

Volbloed cijferbeoefenaars

Als volbloed cijferbeoefenaars beschikken wij over een bijzondere kennis op het vlak van de wetgevingen op de boekhouding, de jaarrekening van vennootschappen, de vennootschapswetgeving, inkomstenbelastingen en BTW.

Vanzelfsprekend bieden wij het volledige gamma inzake boekhouding: van de volledige verwerking van uw boekhouding bij ons op kantoor, tot het begeleiden van onze klanten in het voeren van de boekhouding in eigen software.

Boekhouding op maat

De boekhouding wordt volledig op maat en op de wensen van de klant gevoerd. Er wordt steeds over gewaakt dat ze voldoet aan de wetten op de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen.

Onze innovatieve en interactieve softwaremodules staan u toe om uw cijfers in real-time te raadplegen op uw laptop, tablet of smartphone.

Fiscaliteit

Wij houden ons daarnaast ook bezig om de fiscale verplichtingen van uw vennootschap na te leven. Op het vlak van registratierechten, successierechten en indirecte belastingen staan wij u bij met advies en kunnen wij steeds beroep doen op onze gespecialiseerde relaties, waaronder bijvoorbeeld notaris of advocaat.

Eén van de grote bekommernissen op het vlak van fiscaliteit, is het voortdurend opvolgen en naleven van de termijnen voor het indienen van de verschillende aangiften. Onze daarvoor gespecialiseerde software waakt permanent over het naleven van de formaliteiten.

V V H & P BV
Certified Tax accountants
BE0684.498.118

T: + 32 3 444 07 30
M: info@v-vhp.be

Vestigingen
Frans van Dunlaan 25
2610 Antwerpen (Wilrijk)

Starrenhoflaan 44/20
2950 Kapellen

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.