Mijn VVH&P

Werken bij VVH&P

Een job met pit

VVH&P is een jong, dynamisch kantoor waar medewerkers de kans krijgen om zich volledig te ontplooien op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit.

Als medewerker krijgt u de verantwoordelijkheid over een aantal van onze klanten, waar u direct mee in contact zal staan. Uiteraard worden belangrijke beslissingen en dossiers met het team doorgesproken.

Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Stuur uw CV en motivatie naar nick.verheyden@v-vhp.be voor een open kandidatuur of neem een kijkje op de vacaturepagina.

Team

De open werksfeer maakt dat u steeds terecht kan bij het team, om in functie van de klant de juiste oplossingen of adviezen te bekomen.

Bij VVH&P gaat het niet enkel om het inboeken van facturen. Werken bij ons is boeiend,  leerrijk, met de nieuwste technologieën en met kennis van zaken. Dat spreekt voor zich.

BAB-BKR Antwerpen

VVH&P neemt het lid worden van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen voor zijn rekening, zodat elke werknemer eenvoudig zijn of haar professionele horizon kan verruimen. Wij hechten veel belang aan het digitaliseren van onze processen, waardoor u als medewerker steeds met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen in aanraking komt.

Van waar komt ‘… & P’

Tot slot, ons kantoor heet niet zomaar ‘… & P’ (van Partners). Als trouwe en bekwame medewerker krijgt u de kans mee te participeren in het bedrijf. De oprichters – Nick Verheyden en Maarten Cochez – zweren trouw aan deze filosofie en hopen in de toekomst op deze manier de banden met de werknemers te vergroten en de groei van het bedrijf te stimuleren.

V V H & P BV
Certified Tax accountants
BE0684.498.118

T: + 32 3 444 07 30
M: info@v-vhp.be

Vestigingen
Frans van Dunlaan 25
2610 Antwerpen (Wilrijk)

Starrenhoflaan 44/20
2950 Kapellen

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.